25e Klaverblad Verzekeringen Bedrijven Klaverjastoernooi in aantocht

vrijdag 24 november 2023 20:00

RODEN - Op initiatief van Ton Krans zal op vrijdag 24 november om20.00 uur in de Pompstee in Roden de 25e editie van het klaverjastoernooi voor alle bedrijven en verenigingen in de gemeente Noordenveld worden gehouden. Aanmelden voor dit prestigieuze toernooi kan door een mailtje of een briefje sturen naar Ton Krans: krans.a@ziggo.nl, A. Krans Markiezenhof 17 9301 XX Roden. Een belletje mag ook: 06-43927130. Inschrijven via de website behoort ook tot de mogelijkheden: www.klaverjastoernooi.nl. Het inleggeld bedraagt 40,00 euro per team.

Aanmelden kan tot 20 november, deelnemers die voor de eerste keer meedoen moeten even contact opnemen met Krans. Voor het winnende team is er een wisselbokaal beschikbaar en een leuke teamprijs. De wisselbokaal zal verdedigd worden door het team van Aforum 1 te Roden Ook individueel zijn er diverse prijzen te winnen. Deze zijn door verschillende sponsors beschikbaar gesteld en door de organisatie aangevuld.