Afbeelding
Foto:

Bazar & Rommelmarkt van Korfbalvereniging Wees Kwiek

vrijdag 1 maart 2024 19:00

NIEBERT - Ook dit jaar is er weer een gezellige bazar en rommelmarkt bij Wegrestaurant In de Klaver te Niebert. Op vrijdag 1 en zaterdag 2 maart zijn koopjesjagers van harte welkom om tussen de leuke spulletjes te snuisteren. De deuren gaan vrijdagavond om 19.00 uur open. De rommelmarkt en kinderbazar op zaterdagmiddag start om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 17.00 uur. Tijdens de kinder-bazar zijn er leuke spelletjes te doen met altijd prijs! Zaterdagavond gaat de bazar verder vanaf 20.00 uur in het café van In de Klaver. Het rad van avontuur zal op beide dagen volop draaien en op zaterdagavond zijn er grote prijzen te winnen tijdens de superrondes. Op zaterdag 24 februari gaan de leden van korfbalvereniging Wees Kwiek langs de deuren in de dorpen Nuis en Niebert om de spullen voor de rommelmarkt op te halen.