Afbeelding
Foto: ERIK VEENSTRA

Open Les bij Op Dreef Old Stars Multisport

vrijdag 29 maart 2024 9:00

RODEN – Op vrijdag 29 maart zijn belangstellenden van harte welkom om mee te sporten en te bewegen in de sporthal De Hullen in Roden. Dit van 9.00 tot 11.00 uur.

‘Tegelijkertijd willen we deze ochtend ons ook opnieuw presenteren en wel als ‘Op Dreef Old Stars Multisport’. Dat past beter bij onze tegenwoordige doelstellingen. We zetten in op verbreding van de doelgroep, zodat meer mensen mee kunnen doen aan onze activiteiten,’ zegt bestuurslid Johan Menzinga. ‘Waren we eerder vooral een sportieve groep voor mensen met hartproblemen. Nu zetten we onze deuren ook open voor mensen die om wat voor reden niet deel kunnen nemen aan sport bij een reguliere club. Denk aan mensen met knie- of heupproblemen, schouderblessures, artrose hebben of op een andere manier last hebben van een lichamelijk ongemak.’

Tijdens de Open Les kan er kennis gemaakt worden met de verschillende vormen van sporten en bewegen die wekelijks worden aangeboden door de trainers Frits Maas en Clara Penninga.  Tijdens de Open Les kan iedereen uit Noordenveld en wijde omgeving meedoen. Even kijken en sfeer proeven kan ook. Wie daarna door wil gaan krijgt een aantal lessen gratis aangeboden. Na afloop van de Open Les bestaat de mogelijkheid om gezamenlijk koffie te drinken. Wie iets meer wil weten kan even bellen met Johan Menzinga 06 4925106.