Afbeelding
Foto:

Alzheimer Café Noordenveld: Verlies van autonomie

donderdag 4 april 2024 19:00

RODEN - De eerstvolgende bijeenkomst van Alzheimer Café op donderdag 4 april heeft als thema ‘Verlies van autonomie’. Gastspreker Dianca Schüssler neemt aanwezigen mee in haar zoektocht naar een harmonieuze omgang met haar vader. Dementie is een ziekte die tot veel verwarring en onzekerheid leidt. Dianca Schüssler schreef twee ontroerende boeken waarin zij vertelt over haar fouten en wat ze geleerd heeft in het proces van dementie van haar vader. Het Alzheimer Café vindt plaats in Zorgcentrum De Hullen, Ceintuurbaan Zuid 21 te Roden. De zaal is open vanaf 19.00 uur. Het Café start om 19.30 uur. De avond is voor iedereen vrij toegankelijk. Voor meer informatie: WiN (Welzijn in Noordenveld), tel: 050-3176500