Mantelzorgers kunnen schilderen

donderdag 16 mei 2024 13:30 tot 16:00

RODEN – Wie mantelzorger is kan op donderdag 16 mei meedoen met een workshop schilderen. Een creatieve activiteit die eventjes kan zorgen voor het ontzorgen van de zorg voor een ander. Vrijwilligers van het Contactpunt Mantelzorg Noordenveld hebben de organisatie in handen.

Voor alle benodigdheden wordt gezorgd. Er is tijdens de workshop volop ruimte om in gesprek te komen met andere mantelzorgers. Ontmoeting en gezelligheid staan voorop. Een kop koffie wordt aangeboden.

De workshop vindt plaats in de Scheepstraschool in Roden en wordt gehouden van 13.30 uur tot 16.00 uur. Er zijn geen kosten aan verbonden al is opgave wel nodig. Dat kan bij Welzijn in Noordenveld service@stwin.nl of door even te bellen met het Servicebureau 050 3176500.