Burgerberaad Brainstormsessie

Gemeente Noordenveld

NOORDENVELD - De Werkgroep BurgerBeraad Noordenveld en Noordenveldse jongeren nodigen belangstellende Noordenvelders uit voor een boeiende avond van gedachte-uitwisseling en innovatie tijdens onze BurgerBeraad Brainstormsessie. De brainstormsessie is op 5 maart in Roden Centraal (bibliotheek).

Het BurgerBeraad is een aanpak waarbij gewone burgers politici ondersteunen en concreet helpen bij het nemen van beslissingen over complexe maatschappelijke vraagstukken. Van pandemieën tot klimaatcrises, het BurgerBeraad biedt een podium voor inclusieve besluitvorming. Inmiddels worden in meer dan 60 gemeenten en provincies Burgerberaden georganiseerd.

Ontdek meer over BurgerBeraad en zijn impact. Deel briljante ideeën en diepgaande inzichten over actuele maatschappelijke thema’s in de gemeente Noordenveld. Iedereen die gepassioneerd is over het versterken van onze lokale democratie en het vinden van oplossingen voor complexe problemen is van harte welkom. Wanneer en waar? 5 maart;  19:30 - 21:30 (Inloop vanaf 19:00 uur) Roden Centraal (bibliotheek), Heerestraat 178, Roden. Aanmelden kan via burgerberaadnoordenveld@gmail.com. Deelname is gratis, maar vanwege beperkte beschikbaarheid is registratie noodzakelijk. De organisatie kijkt ernaar uit je te verwelkomen voor een avond vol inspiratie en betrokkenheid.

UIT DE KRANT