Horoscoop 14-3-2017

Wat staat er deze week allemaal voor u in de sterren? Veel! Dit is belangrijk voor de periode van 14 maart tot en met 20 maart 2017:

RAM (21 mrt. t/m 21 april): Een lastig probleem gaat u niet in uw eentje kunnen oplossen. Sta open voor de hulp van een ander, want dan verdwijnen uw zorgen als sneeuw voor de zon.

STIER (22 april t/m 21 mei): Het is deze week zaak prioriteiten te stellen en duidelijke keuzes te maken wie en wat het allerbelangrijkste is in uw leven. U zult ervaren dat alle ballen hoog houden een onmogelijke opgave is.

TWEELINGEN (22 mei t/m 21 juni): Het zit u financieel mee en dankzij uw spaarzaamheid de laatste tijd kunt u deze week een grote uitgave doen. Pas wel op dat u niet direct doorslaat en meteen al uw spaarcenten er doorjast.

KREEFT (22 juni t/m 22 juli): Probeer hoofdzaken van bijzaken te onderscheiden en hou u niet teveel bezig met onbenulligheden. Zonde van uw energie en uw tijd. Later in de week kunt u dit beter gebruiken om dat ene familielid bij te staan.

LEEUW (23 juli t/m 23 aug): Onbedoeld en onbewust neemt u het voortouw als het gaat om zakelijke besprekingen en contacten. Uw uitstraling is goed en communicatief bent u sterk, dus het wordt een week om grote stappen te maken.

MAAGD (24 aug. t/m 23 sept.): U barst van de plannen, maar het verwezenlijken ervan en het concreet maken, valt u zwaar. Het is verstandig om niet alles alleen te willen doen en daar waar het nodig is, gebruik te maken van de kennis en inzet van een ander. Helemaal als deze op een presenteerblaadje komt.

WEEGSCHAAL (24 sept. t/m 23 okt.): Het leven van de Weegschalen staat op zijn kop. Een gebeurtenis deze week zet alles in een ander perspectief en als u dit positief kan bekijken, krijgt u de mogelijkheid alles anders te doen dan voorheen.

SCHORPIOEN (24 okt. t/m 22 nov.): Er wordt gestookt in uw relatie en het is de vraag of de liefde sterk genoeg is om deze bemoeienis van buitenaf te overwinnen. U weet in uw hart heel goed wat u wilt, nu is het zaak daarvoor te gaan.

BOOGSCHUTTER (23 nov. t/m 21 dec.): Het is een rustige week voor de Boogschutters en dat is prima voor u. U gedijt heerlijk in uw eigen sleur en zoekt onrust en activiteit ook niet op.

STEENBOK (22 dec. t/m 20 jan.): Iemand helpen is prima, maar u hoeft geen sloof te zijn voor een ander. Wanneer er deze week onredelijke dingen gevraagd worden door een vriend(in) moet u uw conclusies trekken over deze persoon.

WATERMAN (21 jan. t/m 20 feb.): U zit niet goed in uw vel en heeft de neiging zich terug te trekken en in uw schulp te kruipen. Juist nu is het zaak onder de mensen te blijven en niet te zwelgen in uw eigen problemen.

VISSEN (21 feb. t/m 20 mrt.): Gedane zaken nemen geen keer, dus stop met kniezen over fouten uit het verleden en werk eraan om in het heden andere keuzes te maken. Met een positieve houding zal voorspoed vanzelf uw kant op komen.