Horoscoop 21-2-2017

Wat staat er deze week allemaal voor u in de sterren? Veel! Dit is belangrijk voor de periode van 21 februari tot en met 27 februari 2012:

RAM (21 mrt. t/m 21 april): Geduld is een hele schone zaak en dat zult u deze week ervaren als anderen het uiterste van u vragen. Wie zich met financiële kwesties bezig houdt, moet goed op zijn tellen passen.

STIER (22 april t/m 21 mei): U heeft een grote behoefte om te investeren in uw eigen ontwikkeling, maar weet nog niet hoe of wat. In het weekend komt er iets op uw pad wat helemaal in uw straatje ligt.

TWEELINGEN (22 mei t/m 21 juni): U heeft het gevoel volledig in beslag genomen te worden door een andere persoon. Deze persoon lijkt sterk op u te leunen en daardoor is het moeilijk afstand te nemen. Het is stikken of slikken, maar u langer irriteren aan de situatie heeft geen zin.

KREEFT (22 juni t/m 22 juli): Er is een moeilijke beslissing te nemen door de Kreeften, maar het lukt u maar niet tot een keuze te komen waar zowel uw gevoel als uw verstand achter staan.

LEEUW (23 juli t/m 23 aug): Er gebeurt iets in uw leven wat een grote impact heeft op uw dagelijkse bestaan. Het is verstandig de tijd te nemen uw gedachten te ordenen en om een nieuwe routine te vinden in uw leven.

MAAGD (24 aug. t/m 23 sept.): De Maagden stappen vol enthousiasme in een nieuw avontuur deze week en merken al snel dat hun leven verrijkt wordt door de nieuwe indrukken die ze op doen.

WEEGSCHAAL (24 sept. t/m 23 okt.): Financieel gezien is de rek er helemaal uit. Het is hoog tijd orde op zaken te stellen en dat niet alleen voor de korte termijn, maar juist voor de lange termijn. Anders zult u later nog lelijk op de koffie komen.

SCHORPIOEN (24 okt. t/m 22 nov.): Probeer de ambitie die u in u heeft uit te stralen en u zult deze week nog op professioneel gebied grote stappen kunnen maken.

BOOGSCHUTTER (23 nov. t/m 21 dec.): U zit ontzettend goed in uw vel en dat betekent dat u bergen kunt verzetten. Voor u deze week geen bankhangen of lamlendig zijn, maar aanpakken en doorgaan.

STEENBOK (22 dec. t/m 20 jan.): Er is iemand in uw nabije omgeving die niet het beste met u voor heeft. Hou uw ogen open en laat niet op uw gevoel inspelen om te voorkomen dat deze persoon u te grazen neemt.

WATERMAN (21 jan. t/m 20 feb.): Als een ware bruggenbouwer bent u continu bezig anderen met elkaar te verbinden, maar daarbij vergeet u telkens een rol voor uzelf. En zo wordt u er toch niks beter van?

VISSEN (21 feb. t/m 20 mrt.): Er spelen moeizame kwesties in uw relatie en daardoor bent u niet op uw best deze week. Uw humeur is niet om over naar huis te schrijven en anderen bedenken zich wel even voor ze bij u in de buurt komen.