Horoscoop 31 januari 2017

Wat staat er deze week allemaal voor u in de sterren? Veel! Dit is belangrijk voor de periode van 31 januari tot en met 6 februari 2017:

RAM ( 21 mrt. t/m 21 april): Het is een goede week om u met grote plannen bezig te houden. U bent staat zaken goed te plannen en reële verwachtingen op papier te zetten.

STIER (22 april t/m 21 mei): Heeft u het gevoel constant achter de feiten aan te lopen? Het is hoog tijd prioriteiten te stellen en keuzes te maken. Want én een rijk sociaal leven, een drukke baan, een gezinsleven én nog eens tijd voor uzelf is teveel van het goede.

TWEELINGEN (22 mei t/m 21 juni): Als uw liefdesrelatie wat in het slop zit, wordt het hoog tijd hier wat energie in te steken. Al langere tijd bent u vooral bezig met uw eigen wensen en behoeftes waarbij u compleet aan uw partner voorbij gaat.

KREEFT (22 juni t/m 22 juli): Een lastige discussie met een goede vriend(in) waar u vorige week al in verzeild bent geraakt, suddert ook deze week voort. Het is de vraag wat u meer waard is: uw gelijk of uw vriendschap.

LEEUW (23 juli t/m 23 aug): Uw leven kan weleens een grote ommezwaai maken heel binnenkort en u bent al volop bezig met welke veranderingen u te wachten kunnen staan en waar u heen wilt met uw leven. Een goed gesprek op vrijdag maakt veel dingen helder voor u.

MAAGD (24 aug. t/m 23 sept.): U heeft niet zoveel zin in andere mensen deze week en daarom trekt u zich terug en zoekt u de rust en de stilte op. In uw hoofd zijn er veel gedachten om te ordenen en daarbij kunt u de inspraak van anderen niet gebruiken.

WEEGSCHAAL (24 sept. t/m 23 okt.): Beste Weegschaal, u bent niet alleen op de wereld, dus vergeet u uw familie en dierbaren niet? Want om u heen rijst het gevoel dat u vooral met uzelf bezig bent en geen oog heeft voor wat er bij een ander speelt.

SCHORPIOEN (24 okt. t/m 22 nov.): Zet alles op alles om deze week een lastige taak of opdracht af te ronden. Het lijkt een onmogelijke kwestie wanneer u eraan begint, maar uiteindelijk zal het u heel veel brengen.

BOOGSCHUTTER( 23 nov. t/m 21 dec.): U tobt met lichamelijke klachten waarvoor maar moeizaam een oplossing tot stand komt. En dan ook nog eens eentje waarin u zich niet kan vinden. Geen wonder dus dat u niet heel vrolijk bent.

STEENBOK (22 dec. t/m 20 jan.): Op de één of andere manier bent u deze week continu het middelpunt van alle aandacht en dat bevalt u eigenlijk ook wel prima. U groeit in uw rol, maar pas op: ga niet naast uw schoenen lopen.

WATERMAN (21 jan. t/m 20 feb.): Als er voor de zoveelste keer een beroep op u gedaan wordt om iemand te helpen, schiet u uit uw slof. U voelt zich er vervelend over, maar later zult u merken dat u op de juiste wijze gehandeld heeft.

VISSEN (21 feb. t/m 20 mrt.): Wees voorzichtig met uw gezondheid, want u heeft dit al een tijdje verwaarloosd en ooit zal u hiervoor de rekening gepresenteerd krijgen. In het weekend krijgt u een verrassend bericht.