Zwembad Veenhuizen zoekt vrienden

actueel

VEENHUIZEN - Dat de toekomst van het openluchtzwembad in Veenhuizen een ieder aan het hart gaat bleek al wel op de goedbezochte informatieavond van het bad.
Ruim tachtig dorpsbewoners, donateurs, zwemmers en andere geïnteresseerden dachten in ‘Het Verenigingsgebouw’ mee over het behoud van het bad voor Veenhuizen. Ook werd het bestuur aan het eind van het vorig seizoen nog verrast met een gift van 225 euro van de in Veenhuizen gehouden rommelmarkt van de Protestantse Kerk Nederland (PKN). Alvorens het zwembadseizoen van start gaat moeten er een aantal onderhoudsklussen geklaard worden. Hiervoor heeft men de (financiële) steun van de bevolking zeker nodig. Van 16 tot en met 25 maart komen ze daarom weer langs voor de actie “Vrienden van het zwembad”. Evenals voorgaande jaren hopen ze u voor 15 euro te kunnen noteren als vriend van het mooie buitenbad. Een grotere gift is natuurlijk mogelijk en meer dan welkom.
Alle vrienden ontvangen een vriendenkaart. Op vertoon van deze kaart krijgt u vriendenkorting bij speciale activiteiten. Is er niemand bij u aan de deur geweest of woont u niet in Veenhuizen, terwijl u ons bad toch wilt steunen? Vul het formulier in op www.zwembadveenhuizen.nl of stuur een mailtje naar info@zwembadveenhuizen.nl
Ook kunt u een bedrag overmaken op rekeningnummer NL51 RABO 0347 2222 77.
Daarnaast zoeken ze nog klusvrijwilligers. Vanaf zaterdag 28 maart wordt er elke zaterdagochtend aan het onderhoud van ons bad gewerkt. Koffie, thee en koek staan dan klaar.

UIT DE KRANT