Magical DustMen bij Coco Maria in Veenhuizen

actueel

VEENHUIZEN - Op zaterdag 28 en zondag 29 mei zijn er weer Magical DustMen dagen bij Coco Maria aan de Stoomweg in Veenhuizen. Magical Dustmen is een klein reizend gezelschap van muzikanten, artiesten en ‘weten’schappers, aangevuld met plaatselijke acts en bijzondere voorstellingen. dat alles zonder subsidies of commerciële sponsoring.
Op zaterdag 28 mei zijn er bij Coco Maria optredens van Pot, Baumgarten & Friends en van Um a Zero. Daarnaast zijn er video’s, is er een dansvoorstelling en kun je heerlijk eten. Ook is er de Craycin Route, een bijzonder verhaal dat je al wandelend kunt lezen in de open lucht.
Bezoekers zijn zaterdag van harte welkom vanaf 17.30. De muziek optredens beginnen om 19.30 uur, de avond eindigt rond 22.30 uur.
Op zondag 29 mei is iedereen welkom vanaf 12.00 uur tot 22.00 uur. Met om 13.00 uur Passies en Havinga, met een prachtig programma over de componist Kurt Weill.
Daarna zijn er optredens en voorstellingen van Emmy and the Bluegrass Pals, Sido Martens, Albon Elm, dans van Natasja Khan, de Craycin Route, Los Hoes met alles over ‘s werelds lekkerste gerecht, Hanna en Susanne, George Welling, Bianca Holst, Egbert Hovenkamp II, Laptop Cinema, videomaakster en beeldend kunstenaar Veronique Hogervorst. Voor wie eventueel aanvullende  duidelijkheid wil over haar of zijn leven zijn er gratis sessies met de Internationaal Waarvrager en Surrenda.
Voor de kinderen is er een grote knikkerbaan van 12 meter en er wordt geschminkt. Wouter bakt heerlijke pietsa in een houtgestookte oven. Er is een prachtig avondprogramma vanaf 19.00 met optredens van CT Heida en Ann Faverey en als afsluiting: het gezelschap Tinto Sol.
Entree: zaterdag en zondag per dag € 10,00, een passe-partout voor beide dagen is € 17,50 Kinderen tot 13 jaar onder begeleiding gratis
Er zijn 3 binnenruimtes en een overdekt podium, dus zelfs bij regen is het comfortabel genieten bij Coco Maria.

Alle informatie over de artiesten en de acts, en de mogelijkheid om voor de zekerheid alvast te reserveren vind je op de website van Coco Maria: http://cocomaria.nl  en bij Magical DustMen: http://magicaldustmen.nl

UIT DE KRANT