Kerst met De Brinkzangers en De Vooruitgang

Afbeelding
actueel
NORG - Ook dit jaar organiseren GZN De Brinkzangers en Muziekvereniging De Vooruitgang samen een kerstuitvoering. Op zaterdag 17 december kunt u vanaf 19.30 uur luisteren en meezingen met mooie, stemmige en vrolijke kerstmuziek. Ook nu is er een kinderkoor bij met leerlingen van de Hekakker. Bovendien vertelt Harm Soegies een Drents kerstverhaal. Gemengde Zangvereniging De Brinkzangers heeft dit jaar een breed spectrum aan kerstliederen ingestudeerd, dat loopt van liturgisch gezang tot aan Engelse christmas carols. Ook het harmonieorkest en het Jeugdorkest van Muziekvereniging De Vooruitgang brengen weer een verrassend repertoire aan kerstmuziek. Vaste prik op deze kerstuitvoering is het kinderkoor. Dit jaar hebben Jan Dijk en Ubo Bolt van De Vooruitgang met een aantal leerlingen van De Hekakker een paar mooie en vrolijke kerstliedjes ingestudeerd. Tussendoor hebben we tijd ingepland voor onze dorpsgenoot Harm Soegies. Hij brengt op zijn onnavolgbare eigen manier een kerstvertelling waarvan de inhoud nog een verrassing blijft.
Net als andere jaren is er volop gelegenheid om mee te zingen met kerstliedjes die we allemaal kennen. U gaat dus niet alleen luisteren naar mooie muziek, maar ook uit volle borst meezingen.
Wilt u dit niet missen? Kom dan op zaterdag 17 december om 19.30 uur naar De Brinkhof. Voor slechts 5 euro per persoon (kinderen 2,50 euro) beleeft u een heerlijke avond. Speciaal voor bewoners van de Garve en de Vijverburg is er vervoer naar De Brinkhof met de Son-bus. De bus staat om 18.45 klaar bij de Vijverburg en vijf minuten later bij de Garve. Uiteraard wordt u ook weer teruggebracht. Dat kost u slechts € 1,50 (exclusief toegangskaartje).
 

UIT DE KRANT

Lees ook