Familiepark Nienoord geopend in november

Afbeelding
actueel

LEEK - Na een succesvolle herfstvakantie met heel veel spoken en griezels, is het seizoen voor Familiepark Nienoord nog niet afgelopen en kun je het park bezoeken in volle herfstsferen. Familiepark Nienoord is geopend op de vrijdagen, zaterdagen en zondagen tot en met 1 december van 11.00 uur tot 16.00 uur. Speciaal in deze weekenden is er een voordelig entreetarief van 4,95 euro per persoon. En omdat de natuur ook in de herfst prachtig is, kun je met de herfstbingo op zoek naar paddenstoelen op Expeditie Nienoord. Tijdens herfstig weer kun je verwarmd binnen spelen in de Ooievaarsstee en kun je klauteren in de overdekte apenkooi.

Ben je jarig in deze mooie herfstmaand? Vier dan extra voordelig je feestje in Familiepark Nienoord voor €5,50 (speelfeestje) inclusief ranja en een ijsje.


Nu het Familiepark nog geopend is in november, slaan we een bezoek van muziekpiet, profpiet, wegwijspiet en alle andere pieten natuurlijk niet over. Bezoek de voorstelling van hokuspokus piet en zoek de verstopte pieten in het park tijdens Pietenjacht op zondag 24 november. Na het speuren is er natuurlijk nog tijd om te klimmen en klauteren in het park, of een ritje te maken met de trein. 

UIT DE KRANT