VV Roden zorgt voor voetbalplezier in de meivakantie

Afbeelding
actueel

RODEN – In de meivakantie organiseert vv Roden leuke activiteiten voor jongeren. Op dinsdag 4 mei geven de voetbaldames van sc Heerenveen een clinic voor meiden van 10 tot en met 18 jaar. Vanaf 13.30 wordt een circuit met oefeningen worden afgewerkt. Eén van de trainers is de uit Roden afkomstige Britt Udink. Wellicht zijn ook Evelien Mensies uit Peize en Nayomi Buikema uit Niekerk deze dag van de partij. Deelname aan de clinic is gratis. Opgave is mogelijk door te mailen naar Marianne Hagenauw via damesvoetbal@vvroden.nl of te bellen met Johan Wardenier op telefoonnummer 06-52001046.


De volgende dag, op woensdg 5 mei, staat het 7e Mega 4 x 4 voetbaltoernooi voor kinderen vanaf 7 tot en met 12 jaar op het programma, waarin kinderen lekker hun energie kwijt kunnen. Zowel jongen als meisjes zijn van harte welkom om mee te doen, maar vanwege de coronamaatregelen zijn toeschouwers helaas niet toegestaan. Het toernooi vindt plaats met inachtneming van de coronamaatregelen en het protocol verantwoord sporten. Plezier, strijd en respect voor elkaar staan voorop.


Teams bestaan uit maximaal vijf spelers en één begeleider. Opgave kan tot en met vrijdag 30 april 2021 door te mailen naar Johan Wardenier: j.wardenier@home.nl. Vermeldt bij opgave de naam van het team, de namen van alle spelers en hun geboortedata, de naam van de aanvoerder (inclusief telefoonnummer en e-mailadres) en de naam van de begeleider met telefoonnummer. Een oudere speler mag niet meedoen met een jonger team. Deelname kost twee euro per speler. Na afloop krijgt elke deelnemer een herinnering.


Meer informatie is te verkrijgen door contact op te nemen met Johan Wardenier via telefoonnummer: 06-52001046.

UIT DE KRANT

Lees ook