Titus Meijer wint met zijn limoncello uit Peize de Ondernemersprijs 2021

Afbeelding
actueel

PEIZE/NOORDENVELD – Maandagavond heeft burgemeester Klaas Smid tijdens de ondernemersbijeenkomst de prestigieuze Ondernemersprijs Noordenveld 2021 uitgereikt. DMC –Drunken Monkey van Peizer ondernemerTitus Meijer is dit jaar uitgeroepen tot beste Ondernemer van Noordenveld.


De Commissie van Aanbeveling was erg onder de indruk van de ‘uit de hand gelopen hobby’ van Titus Meijer. Daar waar met creativiteit ‘aan de keukentafel’ in Peize gewerkt werd aan een limoncello, resulteerde in een ‘world winning’ limoncello. De jury spreekt dan ook over een bijzonder bedrijf. Met een eigen ontwikkeld concept, gaat deze limoncello nu de hele wereld over. Drunken Monkey voldoet aan alle criteria van de Ondernemersprijs. Zo is voortdurend aandacht voor innovatie en wordt alweer volop gewerkt aan nieuwe producten. Op het gebied van duurzaamheid kan het bedrijf zeggen dat ze nagenoeg geen afval produceert. De citroenen die overblijven na het maken van de limoncello, worden namelijk nog gebruikt voor het maken van ranja.


De prijs is een glaswerk van de Noordenveldse Linda van Huffelen van ‘glasuniek Norg’. Als glaskunstenaar brengt Linda graag de magische verwondering tot uiting, die zo kenmerkend is voor glas. Daarbij zoekt ze naar innovatieve manieren om het technisch onmogelijke toch mogelijk te maken.

UIT DE KRANT