Personal Fitness Roden uitgeroepen tot ‘Beste Personal Trainer Noordenveld’

Afbeelding
actueel

RODEN - Personal Fitness Nederland heeft een nieuwe personal coaching studio geopend in Roden en het is niet de minste, zo weten ze al 7 jaar op een rij de Beste Personal Trainer award in ontvangst te nemen. De formule telt inmiddels meer dan 90 studio’s in Nederland en in Roden is de studio gelegen aan De Exportweg. Het is een sfeervolle studio, waar iedereen in alle privacy kan trainen.

Eigenaren Marion van der Schuur en Carl Lilienthal: “Veel mensen kampen met fysieke en/of mentale klachten; dit komt met name door de combinatie van een druk leven, weinig bewegen en onvoldoende gezonde voeding. Je ziet hierdoor veel mensen met onder andere overgewicht, stress, (lage) rugklachten, depressie.  Met de juiste begeleiding kunnen wij werken aan deze klachten en helpen deze mensen graag door ze te coachen naar een gezondere levensstijl!”, aldus de enthousiaste Marion. Pieter Leemhuis kan erover meepraten. Hij is over de helft van zijn traject en maar liefst 20,4 kg lichter, fitter en meer energie. “Sinds half januari dit jaar heb ik mij aangemeld bij PFN- Hoogezand en heb ik mijn levensstijl radicaal omgegooid; Het roer moest om ik was futloos geen energie veel te zwaar en ongezond bezig en bewoog veel te weinig. Kortom; ik was niet gelukkig met mezelf. Het gesprek met Carl en Marion heeft me doen beseffen dat het tijd was om de regie weer in eigen hand te nemen. Samen hebben we mijn doelen besproken, valkuilen in kaart gebracht en een plan gemaakt. Ik ben actief gaan sporten, heb mijn voeding aangepast en regelmaat en structuur gecreëerd in mijn dagelijkse leven. Ondertussen ben ik 20,4 kilo afgevallen,  ben ik actief aan het hardlopen geslagen waarbij ik meerdere Runs dit jaar heb gelopen.
Ook iets doen aan een gezondere leefstijl? Marion en Carl nodigen je graag uit voor een gratis intakegesprek inclusief health check en advies op maat. Aanmelden kan via de website www.pfn.nu/Roden of via de mail: roden@personalfitnessnederland.nl Tel.: 06 36559217. Exportweg 6-7 Roden.

UIT DE KRANT

Lees ook