Goud, zilver en brons voor turnsters GSV Statera

Afbeelding
actueel

RODEN - Afgelopen zaterdag was alweer de 2e wedstrijd voor de selectie turnsters van GSV Statera. De meiden hebben weer mooie oefeningen laten zien op de toestellen balk, vloer, spanburg en sprong. Alle teams vielen in de prijzen. Naast de teammedailles gingen er ook 5 individuele medailles mee terug naar Roden. Binnen een bepaalde categorie kleurde het podium zelfs helemaal Statera blauw.


Een gouden medaille was er voor het team met Hanne Olsder, Loïs Kroon, Carlijn Westendorp en Mieke Veldkamp. Zilver werd gewonnen door het team met Sanne Hoven, Sabine Tuinhof, Floor Mulder en Anne Verhoef. Ook was er een zilveren medaille voor het team met Femke Wiegersma, Amina Bilal Usman, Esmee Bus, Isabelle van Tholen en Noor Kuipers. Het team met Eva Konneman en Lisa Reitsema behaalde een vijfde plek.


Individuele medailles zijn behaald door Sanne Hoven (1e), Floor Mulder (2e), Mieke Veldkamp (1e), Loïs Kroon (2e) en Carlijn Westendorp (3e). Het was weer een sportieve en geslaagde wedstrijddag voor GSV Statera. (Foto van links naar rechts: Loïs Kroon, Mieke Veldkamp, Carlijn Westendorp)

UIT DE KRANT

Lees ook