Gymdocent Joop van Dijk met pensioen

Afbeelding
actueel

RODEN - Na maar liefst 41 jaar als gymdocent te hebben gewerkt, mag Joop van Dijk vanaf deze week gaan genieten van zijn welverdiende pensioen. Joop heeft zijn hele loopbaan gewerkt bij ‘t Hoge Holt en bij praktijkschool de Esborg, waarvan de voorlopers de Commissaris Cramer School en de Brink waren. Samen met de leerlingen van de Esborg is uitgerekend dat hij ruim 16.000 lesuren heeft verzorgd voor deze scholen.


‘Joop is een geweldige gymdocent voor onze leerlingen geweest die op allerlei gebieden heeft meegeholpen aan de ontwikkeling van de kinderen. Altijd enthousiast en gedreven en als collega gewoon een geweldige vent. We gaan zijn enthousiasme en betrokkenheid missen, maar gunnen hem uiteraard ook zijn welverdiende vrije tijd’, aldus directeur Jaap Oosterloo van de Esborg.


Nicolle Jaarsma, directrice van ‘t Hoge Holt vult aan: ‘Joop zorgde ervoor dat onze leerlingen het als een feestje zagen om naar de gymzaal te mogen gaan. De kracht van hem is om te herkennen wat de kinderen daadwerkelijk nodig zijn. Gym gaat niet alléén om beweging, maar ook samenwerken en vooral samen plezier maken. En met Joop was het altijd plezier hebben, zowel voor de leerlingen als voor ons als collega’s.’

UIT DE KRANT

Lees ook