De VOR biedt weer recreatieritten aan

Afbeelding
actueel

RODEN/PEIZE - De VOR (Vervoer Ouderen Noordenveld) organiseert ook dit jaar een aantal recreatieritten voor 55-plussers in Roden en Peize. Op een aantal zaterdagen in de maanden april tot en met september gaan de vrijwilligers met deelnemers via een mooie route naar een uitspanning voor koffie/thee met iets erbij. Of voor een visje naar Lauwersoog.

De eerste ritten zijn gepland op 13 en 20 april, beide ritjes door Drenthe met halverwege de middag een bezoek aan restaurant museum De Ar in Westerbork. Dit restaurant is ingericht met veel spulletjes uit vroegere tijden. Opgeven voor de ritten in april kan tot uiterlijk 9 april bij het boekingskantoor van de VOR (Rietdekker 11 te Roden), dat op werkdagen is geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 – 12.00 uur. Telefonisch is het kantoor dan ook bereikbaar op: 050-5011411. Kosten: € 20 of 10 knippen. Dit bedrag is incl. koffie/thee met koek. De ritten gaan door bij opgave van minimaal 5 personen, met een maximum van 15 personen.

De volgende ritten zijn gepland op 11 mei en op 15 en 22 juni. Bekendmakingen volgen t.z.t. via flyers op diverse prikborden in winkels en seniorenappartementen in Roden en Peize. Voor meer informatie over de VOR kan men een kijkje nemen op www.vorbus.nl of bellen met het boekingskantoor. Sinds kort is iedere bus uitgerust met een pinapparaat. En ook zijn alle bussen ingericht voor rolstoelvervoer.

UIT DE KRANT