Vrijwilligers Vacature Bank

actueel

RODEN – Het Vrijwilligers Informatie Punt Noordenveld verzorgt ook de website van de VVB, wat staat voor de Vrijwilligers Vacature Bank. De VVB brengt vraag en aanbod van vrijwilligerswerk bij elkaar. Zowel organisaties die vrijwilligers zoeken voor een activiteit als ook inwoners van Noordenveld die op zoek zijn naar een vrijwilligersklus, kunnen een beroep doen op de VVB.

Maandelijks is er in De Krant aandacht voor een organisatie die vrijwilligers zoekt. Ditmaal wijzen we op de openstaande vacatures van De Hullen Interzorg in Roden en Peize. Voor verschillende activiteiten worden vrijwilligers gevraagd om mee te helpen met begeleiden en uitvoeren van activiteiten. Voor de dagopvang, beweeggroep, de sjoelclub en als maatje voor een bewoner.

Kijk voor de vacatures op de website van Welzijn in Noordenveld, daarna doorklikken op vrijwilligerswerk VVB. Het VIP is open op maandag- en woensdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur in het Inwonersplein aan de Schoolstraat in Roden. Voor vragen en informatie kunt u daar terecht.

UIT DE KRANT