Vrijwilligers gezocht voor jeugdsoos Norg

actueel

NORG – Nadat tijdens het 50-jarig feestje van De Brinkhof al een twintigtal jeugdigen kennismaakten met de jeugdsoos in de WiN ruimte gaat het de komende tijd echt los. Elke woensdagavond op de oneven weken is er van 19.00 tot 21.30 uur jeugdsoos.

‘Kom naar de jeugdsoos avonden van ‘Nosolo,’ laten de jongerenwerkers Albinota Alilaj en Jesse Zantingh weten. Zij zijn per toerbeurt altijd aanwezig. ‘In de soos is ruimte om te chillen, een potje poolbiljart te spelen, te tafeltennissen of gewoon elkaar even ontmoeten. We hebben ook een PlayStation aangeschaft, dus ook die is te bespelen. We draaien coole muziek en als je nieuwe vrienden wilt maken dan is dit een mooie plek,’ laat Jesse Zantingh weten. De soos is open voor de jeugd van 10 tot 23 jaar. Vrijwilligers en beroepskrachten zijn aanwezig.

‘Wel kunnen we nog meer vrijwilligers inzetten op deze avonden,’ zegt Jesse Zantingh. ‘Wil je gastheer of gastvrouw zijn voor onze ontmoetingsplek in De Brinkhof, dan verwelkomen we je met open armen. Je bent toegankelijk voor de jeugd, hebt een open houding en kan positief aansluiting vinden bij jongeren. Herken je jezelf hierin, dan zou ik zeggen, welkom. Wij bieden jou een gezellige plek en een positie waarin je het verschil kunt maken voor jongeren en een positieve invloed daarop kan hebben.’ Informatie bij Welzijn in Noordenveld 050 3176500 of info@stwin.nl.

UIT DE KRANT