Voetjes van de vloer voor ouderen

Afbeelding
Cultuur

Voetjes van de vloer voor ouderen

NIEKERK – Op vrijdag 1 december kunnen ouderen tussen 14.00 – 16.00 uur lekker met de voetjes van de vloer, tijdens het Danspaleis in de Rotonde in Niekerk. Wat is het Danspaleis zult u zich afvragen? Het Danspaleis is een rondreizend dansfeest waar de krakers van toen worden gedraaid. Zo kunnen ouderen die hier behoefte aan hebben een leuke, swingende middag beleven. Met een bevlogen PlatenDraaier, feestelijk decor en dansers/contactmakers die de bezoekers van het Danspaleis ten dans vragen. De PlatenDraaier trekt klassiekers uit de koffer van rock & roll tot smartlap en van Engelse wals tot merengue. Een feest van herkenning voor iedereen die van swingen houdt. Sociaal Werk De Schans heeft samen met Het Danspaleis de handen ineen geslagen en organiseren nu voor de derde keer een Danspaleis. Het Danspaleis is gratis te bezoeken!

Danspaleis

De missie van Het Danspaleis is om alle ouderen in Nederland vitaal en inclusief te houden met dans en muziek. Met dit ‘tankstation van levensvreugde’ wordt eenzaamheid aangepakt. Bij de Danspaleizen is ongeveer plaats voor 80 ouderen per keer, die gezellig samen gaan dansen. In het najaar worden door Sociaal Werk De Schans en het Danspaleis twee van deze grote dansfeesten georganiseerd, Het Danspaleis in de Rotonde is de laatste. Maar gelukkig worden nu al druk plannen gemaakt voor een vervolg in 2024.

Meedoen?

Alle ouderen die zin hebben in een feestje zijn welkom bij het Danspaleis! Aanmelden voor één van de edities kan via: e.vanderlaan@sociaalwerkdeschans

UIT DE KRANT