Muziekvereniging Oranje viert 24 februari haar 100 jarig jubileum met Ellen ten Damme

Afbeelding
Cultuur

RODEN - De muziekvereniging Oranje uit Roden bestaat op 24 februari 2024 exact 100 jaar. Om dat groots te vieren is in de Pompstee in Roden op deze avond het Jubileumconcert. Dit concert wordt samen gedaan met de bekende en veelzijdige artiest Ellen ten Damme. Naast eigen werk van Ellen, eigen werk van het orkest worden ook enkele nummers samen gespeeld. Het concert is mede tot stand gekomen met hulp van het Cultuurfonds en de Gemeente Noordenveld.

Een muziekstuk over de gemeente Noordenveld

Een bijzonder moment is het muziekstuk ‘Along the Northern Fields’, een stuk dat speciaal ter ere van het jubileum is gecomponeerd en dat volledig gaat over het leven, de schoonheid en de uitdagingen die in de gemeente Noordenveld zijn. De componist zal ook aanwezig zijn en een korte toelichting geven.

Voor het jubileumconcert zijn nog kaarten te koop; in de voorverkoop kunt u deze bij Boekhandel Daan Nijman verkrijgen (12,50€ inclusief pauzedrankje).. Indien nog niet uitverkocht kunt u uiteraard ook aan de zaal nog een entreekaart kopen (15€ inclusief pauzedrankje).

Datum: 24 februari . Aanvang: 20.00 uur Locatie: De Pompstee, Brink 25, Roden.

Muziekvereniging Oranje bestaat uit ongeveer 35 enthousiaste muzikanten. Daarnaast is op deze avond een aantal gastmuzikanten aanwezig. De muziekvereniging heeft ook een groep jeugdleden. Binnenkort volgt meer informatie over het initiatief voor beginnende muzikanten van alle leeftijden. (meer info: www.oranjeroden.nl)

UIT DE KRANT