Laatste Mariahoeveconcert in de Kerk van Peize

Afbeelding
Foto: Sebastian Bak
Cultuur

PEIZE - Na een vol Mariahoeve Concerten Seizoen kan stichting Mariahoeve nu het laatste concert van dit seizoen aankondigen. Dit is op 11 mei en start om 15.30 uur.

Vorig jaar waren bestuursleden van stichting Mariahoeve bij het Kamermuziekfestival Eibergen (met Pinksteren a.s. weer en zeer de moeite waard! ) en hoorde daar Robbrecht van Cauwenberghe op bajan (speciale accordeon) en Kalle de Bie op cello in een muziekwerk van Sofia Gubaidulina, een Russische componiste die dit stuk over “goed en kwaad” schreef. Zeer actueel. ‘Robbrecht vertelde er zeer gepassioneerd over en ja, die passie kwam helemaal over. U kunt het horen!’, aldus Ton Le Coultre. Met violiste Floor Le Coultre spelen ze o.a. werken van A. Piazzolla en M. Glinka Dit drietal speelt zaterdag 11 mei 15.30 uur in de Kerk van Peize. ‘Een mooie afsluiting van het seizoen. Op naar het volgende seizoen dat wordt geopend door chansonnier Philippe Elan op 21 september.’

 Meer over de geplande concerten op de website van stichting Mariahoeve: www.stichtingmariahoeve.nl. Reserveren via mail: mariahoeveconcerten@gmail.com of bel: 0505717693. Tot en met 23 jaar gratis entree (wel aanmelden via de mail: er is een beperkt aantal gratis plaatsen); 24+ betaalt € 20,- (inclusief de drankjes en lekkers vóór en na het concert).

UIT DE KRANT