Ontdek de betovering van de feestdagen bij Oosterom

Afbeelding
Foto: ERIK VEENSTRA
Feestdagen Special

RODEN - Ontdek de betovering van de feestdagen bij Oosterom Verlichting en Wonen in Roden. Stap binnen in de sfeervolle winkel, waar warmte, stijl en duurzaamheid samenkomen om de kerst heel speciaal te maken. In december is de winkel extra geopend op zondag 10 en 24 december van 12.00 tot 17.00 uur.

‘Bij Oosterom verlichting en wonen vinden we duurzaamheid belangrijk. Ook dit jaar hebben we weer onze prachtige fairtrade kerststerren, met zorg en respect voor mens en milieu geproduceerd. Ze zorgen voor extra sfeer in je huis’, aldus Anna en Ronald Oosterom.

Daarnaast heeft Oosterom de collectie LED kaarsen van Deluxe Homeart in verschillende modellen en kleuren in haar assortiment. Hiermee is het mogelijk een warme en uitnodigende sfeer in huis te realiseren. Deze kaarsen combineren de charme van kaarslicht met moderne technologie. Geniet van de magie van dansend licht zonder rook en open vuur. Door het gebruik van batterijen zeer duurzaam.

Wie op zoek is naar originele kerstcadeaus, moet ook zeker even binnenstappen. ‘Je vindt bij ons authentiek vintage en duurzame woonaccessoires. Daarnaast hebben wij een zeer ruim assortiment verlichting voor alle plekken in je huis. Vind je de juiste verlichting in je woning toch wat lastig, wij helpen je dan graag in onze winkel of middels een vrijblijvend, gratis lichtadvies bij je thuis.’

UIT DE KRANT