Nienoord opnieuw decor van Santa Run

Afbeelding
Feestdagen Special

LEEK - Op zondagmiddag 17 december is er voor de tweede keer in het Westerkwartier een Santa Run. n Santa Run. Honderden kerstmannen en kerstvrouwen lopen die middag over Landgoed Nienoord. Vorig jaar was de Santa Run een enorm succes. Er liepen meer dan 450 kerstmannen door het bos: dit jaar rekent de organisatie op het dubbele aantal!

Een Santa Run is een spectaculaire activiteit, waarbij de deelnemers een route rennen, wandelen of slenteren. Alle deelnemers zijn daarbij verkleed als Kerstman! Een feestelijk, gezellig én sportief evenement dus. Het startschot voor de Santa Run valt om 15.00 uur bij Borg Nienoord. Deelnemers kunnen kiezen uit twee afstanden: 2½ en 5 kilometer. Iedere deelnemer (jong, oud, hardloper of wandelaar) ontvangt een eigen kerstmanpak en na afloop een Santa Run medaille. Het kerstmanpak mogen ze houden.

De Santa Run wordt georganiseerd door Rotaryclub Roden-Leek. Met de opbrengst van dit evenement wordt het Oogfonds gesteund. Deelname kost €15,= en €10,= voor kinderen t/m 12 jaar. Daarvoor krijgen deelnemers een kerstmanpak, een medaille, glühwein of chocolademelk, een opwarm-work-out door Fitclub Rodenburg en boven alles natuurlijk: een super gezellige middag! Wie ook mee wil doen, kan zich aanmelden via https://nienoord.rotarysantarun.nl/.

Afbeelding

UIT DE KRANT