Horoscoop 15 september 2015

horoscoop

Wat staat er deze week allemaal voor u in de sterren? Veel! Dit is belangrijk voor de periode van 15 september tot en met 21 september:

RAM ( 21 mrt. t/m 21 april): Wat bent u toch een mazzelaar, beste Ram. U heeft echt weer de wind onder de zeilen deze week. Alles zit mee, de liefde loopt op rolletjes en financieel wacht nog een meevaller.

STIER (22 april t/m 21 mei): U voelt zich het middelpunt van alle aandacht deze week en dat is een positief waar u zich prima bij voelt. Pas wel op dat u niet doorslaat en naast uw schoenen gaat lopen. Het kan dan zomaar zijn dat goede bekenden gaan afhaken.

TWEELINGEN (22 mei t/m 21 juni):

KREEFT (22 juli t/m 22 juli): Het is hoog tijd meer aandacht te besteden aan uw eigen gezin. U heeft zich de laatste tijd nogal eens voor anderen ingezet, waardoor uw eigen geliefde en eventuele kinderen steeds weer plaats moesten maken.

LEEUW (23 juli t/m 23 aug): De Leeuwen raken verzeilt in een meningsverschil met hun geliefde. Het is de vraag hoeveel het u waard is uw gelijk te halen, want het kan op alle manieren aflopen.

MAAGD (24 aug. t/m 23 sept.): U lijkt nogal eens voorbij te gaan aan de mening van uw geliefde en dat kan u deze week zomaar eens duur komen te staan. Wellicht kunt u het nog goedmaken, maar wellicht ook niet.

WEEGSCHAAL (24 sept. t/m 23 okt.): Kies uw woorden zorgvuldig als u verzandt in een discussie met een familielid. Het heeft geen zin onnodig hard te zijn. Als u het beste met deze persoon voor heeft, kunt u hem/haar beter steunen.

SCHORPIOEN (24 okt. t/m 22 nov.): Er komt een grote kans op zakelijk gebied voorbij en hoewel het spannend is, gaat u er vol voor. De kanttekeningen die een ouder familielid heeft, wuift u weg. Maar is dat wel verstandig?

BOOGSCHUTTER (23 nov. t/m 21 dec.): U heeft een besluit genomen en bent daar niet meer vanaf te brengen. Deze vastberadenheid zal zeker lonen en nog wel deze week.

STEENBOK (22 dec. t/m 20 jan.):

WATERMAN (21 jan. t/m 20 feb.): Ga niet over één nacht ijs als het gaat om een zakelijke beslissing. Er circuleren nogal wat geruchten waarvan u eerst moet weten wat er waar is en wat niet.

VISSEN (21 feb. t/m 20 mrt.): Heeft u nieuwe plannen of wilt u naar nieuwe doelen werken? Het is wijsheid ze eerst eens te testen aan de mening van iemand die heel belangrijk voor u is.

UIT DE KRANT