Horoscoop 7-3-2017

horoscoop
Wat staat er deze week allemaal voor u in de sterren? Veel! Dit is belangrijk voor de periode van 7 maart tot en met 13 maart 2017:
RAM (21 mrt. t/m 21 april): Het wordt een drukke week voor u waarin u heen en weer vliegt tussen werk en thuis en ondertussen ervoor zorgt dat alles loopt zoals het moet. Het weekend brengt u dan ook in alle rust door.
STIER (22 april t/m 21 mei): U komt voor een onverwachts grote uitgave te staan waardoor een ander doel zal moeten wijken. Een bittere pil voor u waar u echt even van uit uw doen bent.
TWEELINGEN (22 mei t/m 21 juni): De creatieve kant van u maakt overuren deze week. U zit lekker in uw vel en heeft een grote behoefte uw hart te laten spreken. En dat doet u op een bijzondere wijze.
KREEFT (22 juni t/m 22 juli): Nou, nou Kreeft, u komt pittig uit de hoek deze week. Men kan maar beter zorgen dat ze u niet tegen de haren instrijken, want dan laat u toch van u horen…
LEEUW (23 juli t/m 23 aug): Plannen die u al lange tijd wilt verwezenlijken, krijgen deze week eindelijk concreet vorm. Het is aan u om nu ook het doorzettingsvermogen te tonen om echt wat gedaan te krijgen.
MAAGD (24 aug. t/m 23 sept.): U verzandt in vergaderingen, overleg en afspraken deze week en daardoor komt er weinig concreets uit uw handen. Veel tijd gaat echter wel verloren en het lijkt erop dat u deze in het weekend nog weer inhaalt. Maar of uw partner dat zo waardeert?
WEEGSCHAAL (24 sept. t/m 23 okt.): De liefde, de liefde… Beste Weegschaal, het is tijd eerlijk te zijn tegen uzelf en uw partner. En als het dan niet meer loopt, neem dan een beslissing; hoe moeilijk ook.
SCHORPIOEN (24 okt. t/m 22 nov.): U heeft uw blik op oneindig en gaat er helemaal voor deze week. Bergen kunt u verzetten en niks is u te gek. Deze enorme inzet brengt aan het einde van de week iets heel moois.
BOOGSCHUTTER (23 nov. t/m 21 dec.): Een onschuldige flirt kan wel eens uitlopen op meer. Heerlijk om zo verliefd te zijn, maar wel wat verwarrend. Want het is nu aan u te bedenken wat u wilt met uw leven.
STEENBOK (22 dec. t/m 20 jan.): De sterren voorzien een vervelende tegenvaller voor de Steenbok en dat heeft alles te maken met uw werk en carrière. Zit niet bij de pakken neer, want uiteindelijk komt altijd alles weer goed.
WATERMAN (21 jan. t/m 20 feb.): Als u al wat langer tobt met uw gezondheid, is dit de week om hier serieus aandacht aan te gaan besteden. Sla hulp van derden niet af, maar doe er alles aan om weer fit te worden.
VISSEN (21 feb. t/m 20 mrt.): Een dilemma waar u voor staat, bezorgt u kopzorgen, maar aan het einde van de week zult u leren dat een oplossing eigenlijk heel dichtbij is.

UIT DE KRANT