Functioneel Trainingscentrum geopend

Afbeelding
Foto: Tieme Dekker
Kort kommersjeel

RODEN – Afgelopen weekend werd op een feestelijke wijze het Functioneel Trainingscentrum aan de Kanaalstraat 60-0 in Roden geopend. Op zaterdag was er voor belangstellenden een open dag. ‘Het was goed om ons zo te presenteren,’ vertelde een tevreden Christean de Weerd Hij is 1 van de participanten in het nieuwe Functioneel Trainingscentrum.

Het gaat hierbij om praktijk De Roef, Power Body Soul en Eenvoudt. De gezichten hierbij zijn Rozemarijn Zwartenkot, Jos Velema, Lilian Booltink en Christean de Weerd. Praktijk De Roef staat voor een praktijk voor revalidatie, oefentherapie, fysiotherapie eerstelijns revalidatie in Noord Nederland. Eenvoudt geeft coaching aan kinderen met leerachterstanden en sociaal-emotionele hulpvragen. Power Body Soul geeft boksen, yoga, therapie, groepslessen en individuele begeleiding voor fysieke en mentale bewustwording en heling. Op www.functioneeltrainingscentrum.nl staan alle activiteiten uitvoerig beschreven.

‘Contacten over een samenwerking ontstonden al enige jaren geleden. We hebben raakvlakken op veel gebieden. Het is mooi dat we nu deze samenwerking officieel kunnen starten. We hebben hiervoor ook het gebouw aan de Kanaalstraat aangepakt. Er is volop ruimte voor elke discipline. Er is veel veranderd op een positieve wijze. Deze locatie biedt perspectief voor iedereen. Mooi was dan ook te horen dat bezoekers de indeling van de ruimten heel mooi vonden. Erg ideaal om ons aanbod met alles erop en eraan zo te presenteren. Door de samenwerking kunnen we nu alle cliënten en leden welkom heten op deze locatie en goed van dienst zijn. Samenwerken zorgt voor het bevorderen van een gezonde leefstijl en de mogelijkheid om fysiek, mentaal en emotioneel de gezondheid te verbeteren. We zijn er erg blij mee,’ aldus Christean de Weerd.

UIT DE KRANT

Lees ook