Profile Wagenaar gaat verder als Bike Totaal Wagenaar

Kort kommersjeel

LEEK - Profile Wagenaar gaat verder als Bike Totaal Wagenaar. Begin januari wordt de fietsenwinkel in Leek verbouwd en is vanaf dan de nieuwe naam en de nieuwe uitstraling van de winkel te bewonderen. Van 2 tot en met 5 januari zijn zowel de werkplaats als de winkel gesloten.

De fietsenwinkel in Leek is al bijna 50 jaar een begrip in de plaats en omgeving. Tjeerd en Oebele en hun team staan graag klaar met deskundig advies en vakmanschap. Zo kun je terecht voor service en onderhoud aan je fiets en e-bike, maar ook voor reparaties en tweedehandsfietsen. Zo vind je bij Bike Totaal Wagenaar fietsen van merken als Gazelle, Batavus, Dutch ID, Sparta en Koga.

Begin 2023 werd aangekondigd dat succesformules ‘Profile de Fietsspecialist’ en Bike Totaal hun krachten bundelen. Met de vernieuwde Bike Totaal formule worden naast bestaande klanten, ook jonge, ondernemende gezinnen aangesproken met een hoogwaardige assortiment fietsen in combinatie met een niet te evenaren service dichtbij. Met de keuze voor één krachtige formule speelt Dynamo Retail Group, de organisatie achter onder andere de formules Bike Totaal en Profile ‘de Fietsspecialist’, in op de veranderingen in de markt. De populariteit van fietsen groeit gestaag door aandacht voor duurzaamheid, mobiliteit en een grotere focus op gezondheid.

UIT DE KRANT