Samen met Niels: een passend, persoonlijk en eervol afscheid

Afbeelding
Foto: ERIK VEENSTRA
Kort kommersjeel

RODEN - Niels Venekamp uit Roden is vorig jaar gestart als zelfstandig uitvaartverzorger. Hij heeft al de nodige families in de gemeentes Noordenveld en Westerkwartier mogen begeleiden. Hij vindt het enorm dankbaar werk. Wat kan Samen met Niels Uitvaartverzorging in het kort voor je betekenen?
In de moeilijke, emotionele tijd net na het overlijden van jouw dierbare komt er best veel op je af. Samen met Niels Uitvaartverzorging ontzorgt en helpt je met de complete verzorging en organisatie van de uitvaart. Niels neemt alle tijd om je de voorafgaande dagen op ontspannen, rustige wijze te begeleiden tot en met de definitieve dag van het afscheid. Ook na de uitvaart blijft Niels bereikbaar en beschikbaar voor uitvaart gerelateerde vragen.

Samen met jou en je naasten zal Niels meedenken, adviseren en ondersteunen bij de te maken keuzes. Het kan maar één keer goed, er wordt niets aan het toeval overgelaten. Een uitvaart Samen met Niels, organiseer je samen, passend, persoonlijk en eervol, zodat je er later met het juiste gevoel op terug kunt kijken. Bel 06-1075 1038 gerust als het zover is, Niels zal er zijn.

Meer weten over Samen met Niels Uitvaartverzorging? Bezoek : www.samenmetniels.nl of stuur een mail naar uitvaartsamenmetniels@gmail.com

UIT DE KRANT