Auto en camper in vertrouwde handen bij net geopende De Garage

Afbeelding
Foto: Jan Medema
Kort kommersjeel

RODEN – Op 2 maart opende Anton Braun de deuren van Autobedrijf De Garage aan de Ceintuurbaan Noord. Na vijfentwintig jaar lang te hebben gewerkt voor verschillende autogarages in de omgeving, besloot hij zijn ervaring en passie uit te oefenen in zijn eigen onderneming.

‘Toen ik werkte onder een baas, begon ik het contact met klanten te missen. Nu ik alles in eigen beheer heb, kan ik ook veel meer opdrachten aanpakken. Een ernstig probleem zie ik dan ook als een mooie uitdaging. De klant wil ik honderd procent ontzorgen.’ De locatie is ook geschikt voor het onderhoud aan campers. ‘Alles pak ik aan. En als ik de benodigde service niet kan bieden, dan zorg ik ervoor dat de auto altijd in vertrouwde handen is. Nee verkopen gebeurt hier niet.’ Anton ziet zijn garage als een mooie combinatie waar laagdrempeligheid en professionaliteit samenkomen. 

‘Mensen kunnen altijd binnenwandelen voor een praatje en een bak koffie of meekijken onder de motorkap. Hier is niemand die me vertelt wat ik moet doen,’ vertelt hij met een lach. ‘Ik maak graag tijd voor mijn klanten. Een auto vraagt om specifieke behoeften.’ Autobedrijf De Garage is gevestigd aan de Ceintuurbaan Noord 126H. Website: www.autobedrijfdegarage.com. Telefoon: 06 2237 4648. Openingstijden: di t/m vrij 8.00 – 17.00 uur. In de avond en zaterdag op afspraak.

UIT DE KRANT

Lees ook