Met vijf vestigingen in Groningen en Drenthe, altijd een oplossing in de buurt

Afbeelding
Foto: Eigen foto
MOBIELBIJLAGE Kort kommersjeel

REGIO - Smidts bestaat sinds 1867 en is een echt familiebedrijf met een rijke Ford historie. Anno 2023 zijn zij met vijf Ford-vestigingen goed vertegenwoordigd in het Noorden van Nederland. Haar Ford-vestigingen zijn: Ford Store Boerhof Groningen, Boerhof Sappemeer, Auto Smidts Tolbert, Auto Smidts Roden, Bolhuis Delfzijl.

Naast deze vijf Ford-vestigingen maken ook een ABS Schadeherstelbedrijf in Groningen en twee Profile Car & Tyrecentres in Roden en in Delfzijl onderdeel uit van het bedrijf. Dienstverlening boven verwachting. Dat is hun ambitie, iets waar ze naartoe werken. Elke dag weer iets beter. ‘Terwijl de autobranche verandert, blijven onze waarden steeds hetzelfde. En die zijn gericht op onze klanten. Want mobiliteit is mensenwerk. Wij willen het onze klanten dan ook zo plezierig en gemakkelijk mogelijk maken. Er is altijd een oplossing. Wij kijken dan ook naar wat wél kan. En zijn pas helemaal tevreden als u dat bent. Dat geeft ons de energie om alles uit ons vak en het beste uit onszelf te halen. Onze klanten zorgeloos laten rijden. Dat doen we graag. En bent u bij ons op locatie, willen wij u het zo plezierig mogelijk maken. Dit door enthousiast en betrokken te zijn! Naar onze klanten maar ook voor collega’s en andere partijen waarmee we samenwerken.’ Smidts Autogroep is ontstaan uit de overname van Ford Boerhof in Groningen en Sappemeer door Auto Smidts. Per 1 januari 2023 heeft Smidts Autogroep Ford dealer Auto Bolhuis overgenomen. Ook de activiteiten van Profile Car & Tyrecenter maken deel uit van de overname. Smidts bestaat sinds 1867 en heeft een rijke historie in de mobiliteitsbranche. Auto Smidts is ook altijd op zoek naar gedreven en vakkundig personeel.

Bezoek de website voor meer informatie: www.smidts.nl. Of bezoek een vestiging bij u in de buurt: Auto Bolhuis, Venjelaan 4, Delfzijl / Boerhof Groningen, Helsingborgweg 6, Groningen / Boerhof Sappemeer, De Vosholen 109, Sappemeer / Smidts Roden, Produktieweg 20, Roden / Smidts Tolbert, Oldebertweg 30, Tolbert.

UIT DE KRANT