27e Oldtimer & Classic Beurs Leek: pk’s, muziek en goed eten

Oldtimerbeurs leek
Oldtimerbeurs leek
Nieuws

LEEK- Het is alweer voor de 27e keer dat de Oldtimer & Classic Beurs in Sportcentrum leek wordt georganiseerd. Op vrijdag 13 oktober, zaterdag 14 en zondag 15 oktober valt er heel wat te zien en wordt er ook veel te koop aangeboden. De beurs wordt gehouden in twee grote hallen met meer dan 8000 vierkante meter ruimte en komt helemaal vol te staan met oldtimers en klassiekers.

Bijzonder is wel dat er ook dit jaar weer aantal clubs aanwezig zullen zijn. De diversiteit van merken en modellen is groot. Een grote stand met Franse oldtimers en klassiekers met als thema auto’s voor de gewone man. De Peugeot 205 met een stand ‘40 jaar jubileum van de 205’, Historische Automobiel Vereniging met een grote stand met bijzondere auto’s en motoren, MG Noord met de bekende sportwagens, De Hondaclub met de kleinere auto’s, Veteranen Automobiel Club Roadstar met een mooie serie Ford modellen en twee bijzondere racewagens. De caravanclub, Ford Taunus M Club en de Traction Noord ook al met een jubileum stand. Uiteraard zijn er oldtimers, klassiekers en motoren uit privé collecties en van handelaren aanwezig. En veel verkoop-stands met onderdelen, documentatie, miniaturen, gereedschap en veel andere zaken die passen bij de beurs.

De beurs wordt gehouden van vrijdag 13 tot en met zondag 15 oktober 2020. De openingstijden zijn vrijdag van 17:00 uur tot 21:00 uur en zaterdag en zondag van 10:00 uur tot 18:00 uur. Op zondag 15 oktober wordt er een oldtimerrit vanaf Sportcentrum Leek gereden. De rit start om 10:30 vanaf Sportcentrum Leek en komt daar ook weer terug. Natuurlijk is een entreekaartje inbegrepen. Voor alle informatie, inschrijving voor deelname bezoek de website: www.oldtimerleek.nl. Voor informatie kan men mailen naar info@oldtimerleek.nl of bellen met Anton Rosema via 0610568935. Locatie: Sportcentrum Leek De Schelp 35, Leek.

UIT DE KRANT