Schadenet BathoornZéker bij autoschade: Schadenet Bathoorn Roden!

Afbeelding
Foto: ERIK VEENSTRA
MOBIELBIJLAGE Nieuws

RODEN - Schadenet Bathoorn heeft alle kennis en kunde in huis om iedere auto met schade, ongeacht merk, techniek of leeftijd vlot de weg op te helpen. Je hebt er zelf geen omkijken naar. Schadenet Bathoorn ontzorgt je van begin tot eind. Ze halen de auto op waar jij dat wilt en leveren hem brandschoon af op je werk óf de oprit. Of te wel: Schadenet Bathoorn is er voor U.

Of je nu een Tesla hebt met een paar honderd kilometer op de teller of een Volvo P1650 uit 1965, hij is in vertrouwde handen bij de professionals van Schadenet Bathoorn. Het bedrijf is thuis in iedere techniek. Ook de elektronica hoort daarbij. ‘De elektronica in auto’s neemt toe. Een auto kan meer zelf en dat vraagt om meer kennis en kunde van onze monteurs. We zijn gecertificeerd door de Focwa voor een nieuwe branchenorm waarin is opgenomen dat wij ook auto’s met nieuwe techniek professioneel kunnen herstellen. Dat gebeurt conform voorschriften van de fabrikant. Voor ieder merk en model is dat verschillend. Omdat ons werkproces volledig is gedigitaliseerd, kunnen we precies zien hoe onderdelen van auto’s bevestigd zijn en hoe lang het kost om een onderdeel te vervangen of te (de)monteren. Iedere auto heeft zijn eigen dossier in onze werkplaatsapp.’ Bathoorn is 24/7 bereikbaar, heeft een kosteloze haal- en brengservice, hulp bij afhandeling met de verzekering, en bloemetje bij aflevering én een belletje na.

Zelf geen auto maar toch een ritje in de planning? Je huurt eenvoudig een auto dankzij de Autohopper-formule van Schadenet Bathoorn, al voor 25 euro per dag. Belangrijke servicepunten: Passend vervangend vervoer, gratis haal- en brengservice én autoschade expertises voor een vooraf geschat schadebedrag of een officieel schaderapport. Schadenet Bathoorn is er voor u!

Dwazziewegen 9 Roden. Tel.: 050 501 6498. Voor vragen kun je altijd mailen naar
info@bathoorn.com. Web: www.schadenetbathoornroden.nl

UIT DE KRANT