‘Voor de klant betekent dat korte lijntjes en een nog snellere service’

Afbeelding
Uitgelicht

MARUM – Na elf jaar voor een grote franchise organisatie te hebben gewerkt gooit Allard Westra het roer om. Hij zet zijn bedrijf voort onder zijn eigen naam. Als Westra Ongediertebestrijding werkt hij samen met zijn team in heel Noord-Nederland om particulieren en bedrijven te verlossen van ongewenst bezoek. “We hebben echt een naam opgebouwd als het gaat om ongediertebestrijding. Voor ons een logische stap om zelfstandig verder te gaan. Voor de klant betekent dat korte lijntjes en een nog snellere service.”

Westra Ongediertebestrijding gaat verder onder eigen naamEen nieuwe naam, een nieuw logo dus. “Dat hebben we in heel korte tijd weten te realiseren. Ik ben trots op ons team, dat wil ik echt even kwijt”, begint de sympathieke ondernemer die mensen afhelpt van beestjes als klustervliegen, zilvervisjes, wespen, bedwantsen of houtworm. En wat dacht je van muizen? Of ratten? Niet de meest fijne gasten in of rondom je huis toch? Vliegende of kruipende insecten en ander ongedierte kunnen voor een hoop overlast zorgen. Westra Ongediertebestrijding rekent snel af met deze ongewenste gasten. Het bedrijf houdt zich bezig met het voorkomen, bestrijden en weren van alle soorten ongedierte op allerlei manieren.


Horeca


Westra Ongediertebestrijding werkt ook voor horecabedrijven, hotels en voedselverwerkende organisaties. “Voedsel trekt altijd ongedierte aan. Not done voor keukens in horecabedrijven en hotels. Overlast lossen we snel en efficiënt op. In de hotellerie komt overlast door bedwantsen steeds vaker voor. Ook die bestrijden we op een professionele manier.” We maken regelmatig ongediertepreventieplannen voor horecabedrijven. We schrijven het plan volgens de HACCP-norm en voeren controles uit. Zo is de ondernemer altijd ontzorgd en verzekerd van een optimale hygiëne. De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) hoeft maar één muizenkeutel te vinden en de ondernemer is de klos.”


Het bedrijf beschikt over de allermodernste methodes om ongewenste insecten, knaagdieren, vogels, schimmels (zwammen) te bestrijden en te weren. “Ieder soort ongedierte vraagt om een andere aanpak. “In de zomerperiode ervaren mensen vaak overlast van wespen of klustervliegen. Nesten die soms op heel lastige plekken zitten. Nu is het nog aardig rustig, maar straks kan dat in één keer veranderen. Daar moet je direct op kunnen anticiperen. Omdat we over een vast team van opgeleide medewerkers beschikken, lukt dat altijd.” 


Westra Ongediertebestrijding is in het bezit van het Keurmerk plaagdier management en werkt volgens de VCA regels. Daarmee is de klant altijd verzekerd van een goede service en kwaliteit. Onmiddellijk even noteren in de agenda dus, Westra Ongediertebestrijding, Poortweg 9 Marum. Telefoon: 0594-820996. E-mail: info@westraongediertebestrijding.nl.

UIT DE KRANT

Lees ook