Aanmelden voor Uitmarkt Wat ‘n Kunst

Afbeelding
Foto: Tieme Dekker
Cultuur

RODEN - Voor de zevende keer gaat op zaterdag 7 en zondag 8 september 2024 de stichting ‘Wat ’N Kunst” het traditionele festival organiseren op en rond De Brink in Roden. De samenwerking met theater De Winsinghhof staat gerand voor een spetterend gebeuren. Voor zaterdag 7 september staat weer de Uitmarkt op het programma. Aanmelden om hier aan deel te nemen, kan nu. De organisatie zoekt culturele clubs en verenigingen die zich willen presenteren, al dan niet met een optreden op het podium of een stand op de markt met wellicht een presentatie.

‘De Uitmarkt is bij uitstek de gelegenheid om de inwoners van Noordenveld kennis te laten maken met wat jullie als culturele club te bieden hebben. Dat kan door een podiumoptreden, een demonstratie of door het bemannen van een informatiekraam. Vorig jaar zijn er veel bezoekers langs geweest bij de verschillende kramen en presentaties. Het optreden van koren in de Catarinakerk en de muziekkorpsen op het podium was b.v. een groot succes. Dat succes van de Uitmarkt willen we 7 september herhalen’, aldus Klaas Knol en Leo van der Heiden. ‘Immers veel bewoners weten niet wat de grote verscheidenheid aan culturele organisaties in Noordenveld te bieden hebben. Denk aan beeldende kunst, muziek, dans, theater enz. Met de Uitmarkt wil “Wat ’N Kunst” ieder de gelegenheid geven hun activiteiten voor het voetlicht te brengen. September is ook het begin van het nieuwe culturele seizoen daarom een prima moment om naar buiten te treden.’

Op woensdag 24 april om 19.30 uur wordt in samenwerking met theater de Winsinghhof een eerste informatie bijeenkomst in de Winsinghhof georganiseerd. Om een indruk te hebben hoeveel bezoekers er verwacht worden, wordt iedereen verzocht aan te melden bij Klaas Knol via tjm.knol@hotmail.com. Wie vragen heeft, kan contact opnemen met Leo van der Heiden op 06-22490184 of via l.vdheiden@hetnet.nl.