Wat staat er deze week allemaal voor u in de sterren? Veel! Dit is belangrijk voor de periode van 12 maart tot 19 maart 2024:

RAM ( 21 mrt. t/m 21 april): U bent sterk op uzelf gericht, maar als deze week iemand om uw hulp verlegen zit, lukt het u de knop om te zetten en die helpende hand te bieden. Het verrast u hoe goed u zich hierbij voelt.

STIER (22 april t/m 21 mei): Het lukt u op een positieve manier invloed uit te oefenen op een proces wat al even gaande is. Wanneer u nog een tandje bijzet, kunt u nog veel verder komen.

TWEELINGEN (22 mei t/m 21 juni): Er zit u iets dwars en het is zaak dit niet te lang bij u te houden om te voorkomen dat uw gevoelens tot een uitbarsting komen. Dan uit u zich veel sterker dan zou moeten en dat wordt niet goed ontvangen door de mensen om u heen.

KREEFT (22 juni t/m 22 juli): Met dank aan een liefdevolle relatie zit u ontzettend goed in uw vel. U straalt rust en vertrouwen uit en als vanzelf komen zaken op een goede manier uw kant op.

LEEUW (23 juli t/m 23 aug): Veiligheid is een duidelijk onderwerp in uw leven deze week. Dat kan gaan om fysieke veiligheid als u wat onderneemt, maar ook veiligheid om u te uiten zoals u wilt en uw grenzen aan te geven waar nodig.

MAAGD (24 aug. t/m 23 sept.): Kies uw woorden met zorg, want ze kunnen onbedoeld verkeerd ontvangen worden. Zodra de vlam in pan slaat, lijkt er weinig meer te redden. Toch blijkt dat de soep niet zo heet gegeten wordt, als hij opgediend is.

WEEGSCHAAL (24 sept. t/m 23 okt.): De werksfeer is ronduit vijandig te noemen. Het wordt tijd uzelf af te vragen of u nog op uw plek bent. Pas wel op: neem zakelijke beslissingen niet te lichtvoetig.

SCHORPIOEN (24 okt. t/m 22 nov.): Op het vlak van communicatie is wel wat winst te behalen. U uit zich al niet heel erg veel en als u dat dan doet, is dit zo duidelijk, dat u al snel mensen tegen u in het harnas jaagt.

BOOGSCHUTTER( 23 nov. t/m 21 dec.): U heeft een grote behoefte aan een goed gesprek, maar telkens als u dit wilt opstarten, komt u er teleurgesteld uit. Het lijkt wel alsof niemand oog heeft voor uw behoeftes en dat stemt u teneergeslagen.

STEENBOK (22 dec. t/m 20 jan.): Er staat een afspraak in agenda waar u enorm tegenop ziet. Hierdoor begint u al gespannen aan de week en reageert u zich af op anderen die hier niks mee te maken hebben.

WATERMAN (21 jan. t/m 20 feb.): U wordt gedwongen een stapje terug te doen en na de eerste dagen waarin u zich vooral verzet tegen de situatie, komt u tot rust en blijkt u zich veel beter te voelen.

VISSEN (21 feb. t/m 20 mrt.): De oplossing voor een conflict waar u in belandt, kan alleen gevonden worden in een compromis tussen de partijen. Alleen valt het u enorm zwaar, uw principes aan de kant te zetten.