Brand

Afbeelding
Winsinghhof

Het zou een mooi openingsweekend moeten worden, afgelopen weekend. Donderdagochtend werden we echter opgeschrikt met het nieuws dat er in de keuken van het pand van De Winsinghhof een brand had gewoed. Dit is natuurlijk niet hoe wij de start van het nieuwe seizoen voor ons hadden gezien. Omdat er veel rook- en roetschade was in de foyer, was het niet verantwoord om de voorstellingen door te laten gaan. We zijn hard bezig om het programma weer op te starten, zodat uw volgende bezoek weer is zoals u van ons bent gewend.

We hopen u binnenkort weer te kunnen verwelkomen, bijvoorbeeld bij één van de geweldige kinderfilms die we in de herfstvakantie op het programma hebben staan. Ga mee op vakantie met de Bellinga’s, laat je meevoeren naar Element City in Elemental, of volg de avonturen van de Teenage Mutant Ninja Turtles.

Ook staat er binnenkort een interview met voormalig wielrenner Gert Jakobs op de planning. Eddy van der Ley vraagt hem het hemd van het lijf. Duik in de wereld van het wielrennen en laat u verrassen door Gerts bijzondere verhalen.

Voor een bijzonder concert komt u naar het Van Hemel Ensemble. Ontdek de meesterwerken van Oscar van Hemel, opnieuw tot leven gewekt door onder andere zijn kleindochter, violiste Muriël van Hemel. Dit prachtige concert zal deels opgevoerd worden op het orgel in de Catharinakerk in Roden.

Houd onze website en sociale media in de gaten voor het laatste nieuws omtrent de brandschade, en de hervatting van ons programma. Namens het hele team van Theater de Winsinghhof: hopelijk tot binnenkort!

UIT DE KRANT

Lees ook