Films in de kerstvakantie

Afbeelding
column Winsinghhof Winsinghhof

De tijd gaat ontzettend snel, we zitten alweer in de elfde maand! Met de feestmaand om de hoek hebben wij alvast een aantal mooie, gezellige, ontroerende en spannende films geprogrammeerd. Dus neem je vrienden, buren, opa’s en oma’s, broers en zussen, ooms en tantes mee en geniet!

Kom bijvoorbeeld naar Teddy’s Kerstfeest, waarin het levende teddybeertje Teddy door Maria wordt gevonden op de kerstmarkt. Teddy heeft grote dromen: hij wil graag bij een rijke familie wonen en alles over de wereld leren. Een hartverwarmende film over de kracht van vriendschap.

In Trolls 3 in harmonie volgen we Poppy en Branch, die na eindeloos geflirt nu eindelijk een stelletje zijn. Poppy komt erachter dat Branch vroeger in een boyband zat met zijn broers, BroZone. Wanneer broer Floyd vanwege zijn muzikale talent ontvoerd wordt door een stel gemene schurken, worden Poppy en Branch in een meeslepend en emotioneel avontuur gegooid.

De nieuwste Disneyfilm Wish draait om de magie van moed. We volgen Asha in het koninkrijk Rosas. -Op een moment van nood doet ze een wens, die wordt beantwoord door een kosmische kracht – een kleine bal gevuld met grenzeloze energie die Star wordt genoemd. Ze bewijzen samen dat er wonderlijke dingen kunnen gebeuren door de magie van de sterren.

Deze films én meer zijn te zien in de kerstvakantie. Zien we jullie dan? Tickets via theaterroden.nl.

UIT DE KRANT

Lees ook