De start van een gloednieuw jaar

Afbeelding
Winsinghhof

De tijd vliegt voorbij, en zo staan we opeens weer aan de start van een gloednieuw jaar. Met de geur van oliebollen nog in de lucht en de laatste vuurwerkresten die langzaam verdwijnen, willen wij jullie uitnodigen voor een sprankelende start van 2024 met een betoverende theatervoorstelling. Trommel je vrienden, familie, buren en collega’s op, want deze voorstellingen wil je niet missen!

Op zaterdag 13 januari staat Roel C. Verburg in De Winsinghhof met zijn derde theatershow Rock ’n’ Roll: hij brengt, behalve nog meer nieuwe grappige liedjes, verhalen uit de rockgeschiedenis en vergelijkt die met zijn eigen leven ‘on the road’. Beduidend minder sensationeel, maar nog steeds Rock ’n’ Roll.

Ontdek nieuwe levenswijsheden op vrijdag 19 januari! Deze avond is voor iedereen die regelmatig sport kijkt of in huis woont met iemand die dat doet: presentator Filemon Wesselink en filosoof/schrijver Lammert Kamphuis presenteren een uniek theaterprogramma. Leer van Mohammed Ali hoe je geduldiger wordt, van Pogacar wat echte vrijheid is en van Nadal hoe je je gemoedsrust traint. Met de sportzomer van ‘24 voor de deur, beloven Filemon en Lammert, aan de hand van sportfragmenten, je een filosofische kijk op sport en het leven.

Diederick Ensink staat op zaterdag 20 januari met zijn voorstelling “Diederick’s Duel” in De Winsinghhof. In deze voorstelling gaat hij de strijd aan met al zijn muziekinstrumenten. Naast deze muzikale strijd verkent Diederick op zijn eigen, authentieke wijze de innerlijke strijd in het hoofd, resulterend in grappige, ontroerende en herkenbare muzikale momenten.

Deze drie voorstellingen beloven een spetterende start van het nieuwe jaar te creëren. Dus, maak je klaar voor avonden vol filosofische inzichten en komische reflecties. Zien we jullie binnenkort in Theater de Winsinghhof? Tickets zijn verkrijgbaar via theaterroden.nl.

UIT DE KRANT

Lees ook