Theater de Winsinghhof: Bij welke voorstelling zien we u?

Afbeelding
Winsinghhof

Woensdag 24 januari speelt Tarikh Janssen Sonny Boy, een indringende monoloog gebaseerd op het bekende boek van Annejet van der Zijl. Janssen dompelt het publiek onder in de wereld van Waldy Nods, die de herinneringen aan zijn ouders probeert te ordenen. Met de monoloog Sonny Boy komen Rika en Waldemar Nods uit de magistrale roman van Annejet van der Zijl wederom tot leven. Nu door de ogen van hun zoon. De zoon die ze nooit hebben zien opgroeien en niet konden beschermen. In deze bijzondere solovoorstelling staat het publiek oog-in-oog met de acteur.

Andries Tunru en Stefan Hendrikx brengen humor en improvisatie samen in de dynamische voorstelling Beperkt Houdbaar, donderdag 1 februari in De Winsinghhof, die garant staat voor hilariteit en onverwachte wendingen. Het duo speelt in op de actualiteit en laat het publiek deelnemen aan hilarische improvisatiespellen. Een avond met Tunru en Hendrikx staat gelijk aan een dosis positieve energie en ongetemd plezier.

De voorstelling De Kant van Ada van Mevrouw Ogterop biedt een unieke mix van theater, muziek en visuele kunst. Het verhaal ontvouwt zich als een po√ętisch schilderij, waarin de personages tot leven komen met behulp van meeslepende muziek en visuele elementen. De voorstelling vertelt het verhaal van Ada, die erachter komt dat haar man een moordenaar is. Hoe leef je verder als je langzaam beseft dat je leven een leugen is? De voorstelling staat op donderdag 8 februari in De Winsinghhof.

Of je nu op zoek bent naar diepgaande emoties, bulderend gelach of betoverende muziek, De Winsinghhof biedt het allemaal. Pak je agenda erbij, reserveer je kaartjes en laat je meevoeren door de magie van het theater. Tickets via theaterroden.nl.

UIT DE KRANT

Lees ook