Van Villa Fantoom naar de Ladies of Jazz, met een tussenstop in de wijngaard.

Afbeelding
Winsinghhof

Het Mysterie van Villa Fantoom (6+) is een magisch, spannend en humoristisch stuk over trouw en vriendschap. Volgens een eeuwenoud familieverhaal is er in de villa een schat verborgen. Geen van alle vorige erfgenamen heeft die mysterieuze schat ooit gevonden. Nu krijgt Amélie de kans. En die zal ze zich niet laten ontnemen door een stelletje spoken… Een visueel theaterspektakel met betoverende dans van Noa Janssen en meesterlijk poppenspel van Ila van der Pouw, te zien op zondag 17 maart

Voor alle liefhebbers van wijn én humor hebben we op donderdag 21 maart het Wijncabaret van De Aimabele Schoften! Neem een glaasje en geniet van het muzikale cabaret over dit goddelijke drankje. Een ode wordt zo maar afgewisseld met een afkraker. En wat moet je eigenlijk zeggen wanneer je een glas aangeboden krijgt? Wanneer sla je de plank mis? Wat weten we eigenlijk over wijn? En wat valt er nog te leren? Ontdek dat alles, en meer!

Jazz-fan? Op zaterdag 30 maart geniet je van The First Ladies of Jazz, met een ode aan drie van de meest sublieme jazz-vocalisten ooit: Ella Fitzgerald, Sarah Vaughan en natuurlijk Billie Holiday. Dit boeiende concert legt de essentie van deze drie jazzdiva’s bloot en vertelt het verhaal van hoe zij het geluid van ‘smooth, old school jazz’ definieerden en verstevigden. Ga zitten, ontspan en geniet van een kijkje in de levens van de meest populaire en iconische jazzvocalisten aller tijden. Maar bovenal, laat je betoveren door Nani’s betoverende jazz stem.

Ga voor alle informatie en tickets naar theaterroden.nl.

UIT DE KRANT