Speciale training recreatie gymnasten Tiga

LEEK – Afgelopen zaterdag was er een speciale training voor de recreatie gymnasten. Oudere turnsters en juryleden gaven de gymnasten complimenten. Na twee gezellige, leuke en leerzame uren kregen twintig gymnasten een diploma.

Maandag waren de onderlinge wedstrijden voor de selectie dames en turnen plus. In de eerste wedstrijd kwam de onderbouw, middenbouw en turnen plus in actie. Hierbij ging het goud naar: Eline, Lotte, Marit en Marit. Het zilver werd binnen gesleept door: Anna Lynn, Lieke, Sophia en Merle. En het brons was voor: Heran, Julia, Meintje en Margo

In de tweede wedstrijd kwam de laatste groep van de middenbouw en de bovenbouw meiden in actie. Het goud werd gewonnen door: Sophie, Denise, Ilena en Mirthe. Zilver was er voor: Marit, Jojanneke, Iris en Moniek. En Iris, Bette, Nikita en Amber namen brons mee naar huis. Selma en Nila waren beide net vierde geworden.

Iedereen heeft het erg goed gedaan en als trainsters zijn we erg trots op de turnsters. Tiga wil iedereen bedanken voor alle hulp van de jury, oudere turnsters, bestuur en vrijwilligers!