Bestuur Leekster Voetbalgala blij verrast met ‘De Leekster Tak’

Afbeelding
Foto: Tieme Dekker
Sport

LEEK - Voorafgaande aan de loting van de 36e editie kreeg de organisatie van het Leekster Voetbalgala de ‘Leekster Tak 2023’ uitgereikt door Jur Engels (Museum Nienoord). De jury werd mede gevormd door Berend Hoekstra (Promotie Platform Leek) en Agaath Biesma-Draaijer (Historische Kring Leek en Omstreken).

“Deze onderscheiding is dit jaar aan het Leekster Voetbalgala toegekend voor de positieve uitstraling op sportgebied van de (voormalige) gemeente Leek. Het toernooi in Sportcentrum Leek is inmiddels 35 edities het trefpunt van sporters en bezoekers, die Leek als basis van dit toernooi weten te waarderen. Het gastvrije Leekster Voetbalgala is een wijdverbreid begrip geworden. Daarmee bevordert de organisatie de promotie van Leek. Door deze positieve uitstraling heeft de jury dit jaar de onderscheiding aan de organisatie Leekster Voetbalgala toegekend”, aldus de jury.

Uiteraard is het bestuur van het Leekster Voetbalgala enorm verrast, maar zeker ook trots. Het voelt voor alle bestuurders en de vrijwilligers als een waardering voor vele jaren inzet bij de organisatie van een prachtig evenement. Op de foto ontvangt voorzitter Marja Wardenier-Adema de oorkonde van Jur Engels namens de jury.

UIT DE KRANT