Mooie resultaten Tiga-dames

Afbeelding
Sport

LEEK - Zaterdag waren de eerste wedstrijden voor de 3e divisie junior en 4e divisie Senior turnsters van Tiga Leek in Eelde. In de eerste wedstrijd mochten de junioren. Denise is nieuw in dit niveau en eerstejaars Junior. Ze turnde haar elementen goed. Een paar elementen telden niet waardoor de cijfers soms wat lager waren. Op sprong had Denise een prachtige Yamashita waar ze voor de uitvoering een 9,1 op kreeg. 

Ilena had een goede wedstrijd, ook zij is nieuw in dit niveau. Ze had een lastige week dus de energie was op. Het was ontzettend knap wat ze ondanks dit heeft neergezet. Alle elementen zijn geturnd en geteld dus we kunnen mooi stijgen. Laura had ondanks een val op balk een goede wedstrijd. Met veel moeilijkheid liet ze zien dat ze in de top 10 hoort. Ze werd 6e met een 1e score op brug en 3e score op sprong.

In de 2e wedstrijd mocht Iris turnen. Op het eerste toestel was er veel ruis in de zaal waardoor de concentratie moeilijk behouden kon worden. Een mooie 5e score met 2 vallen zegt enorm veel over hoe goed de rest van de oefening was. Brug was niet helemaal zoals gepland maar sprong en vloer gingen dan weer goed. Op vloer had ze zelfs de eerste score.

UIT DE KRANT