Winterspelen in Norg tijdens voorjaarsvakantie

Sport

NORG - Niet op wintersportvakantie? Kom dan gezellig meedoen met de Winterspelen in Norg/ Beweegdorp Norg organiseert op dinsdag 20 februari weer een leuke vakantieactiviteit.  Voor iedereen die niet op wintersport is worden er dit keer Winterspelen georganiseerd.

‘In de sporthal van de Brinkhof gaan we sleetje rijden, doen we aan curling, houden we een sneeuwballengevecht met echt uitziende sneeuwballen, kunnen de kids ijspegels vangen en nog veel meer leuke activiteiten doen’, vertelt Afien Auwema van Beweegdorp Norg.

Kinderen uit groep 1 tot en met 3 zijn welkom tussen 10:00 en 11:00 uur, zit je in groep 4 of 5, dan ontvangen we je graag van 11:00 tot 12:30 uur. Na een korte pauze is het in de middag van 13:00 tot 14:30 uur tijd voor iedereen uit groep 6 tot en met 8.

Deelname kost 2,50 euro per kind; na afloop van je winterspelen ontvang je daarvoor van ons ook nog een pakje drinken en een lekker stukje fruit. Aanmelden en betalen kan tot 18 februari via www.beweegdorpnorg.nl/aanmelden. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Afien Auwema van Beweegdorp Norg via info@beweegdorpnorg.nl of 06-57133765.

UIT DE KRANT