Tennisseizoen begonnen voor jeugd TC Nienoord

Afbeelding
Sport

NIENOORD - Voor de tennisjeugd van TC Nienoord is het seizoen weer begonnen. Op Tweede Paasdag kwamen 3 van de 5 jeugdteams in actie.

In de gele klasse speelden de jongens van 13 t/m 17 jaar een thuiswedstrijd. Het werden spannende wedstrijden. Vier van zes wedstrijden werden beslist met een tiebreak, waarna de jeugd van TC Nienoord uiteindelijk met 2-4 verloor. Het groene team speelde een uitwedstrijd in Drachten. Voor de meiden en jongens van het groene team waren dit hun eerste wedstrijden op dit niveau. Onder toeziend oog van de nieuwe trainers werd een prachtig resultaat neergezet. Alle wedstrijden werden gewonnen, eindstand 0-6. 

De jongste jeugd speelde hun wedstrijdjes in Groningen. Voor alle spelers waren dit hun eerste echte wedstrijden. Er werden enkels en dubbels gespeeld. Aan het einde van de ochtend werden de scores bekend gemaakt. De jeugd van TC Nienoord eindigde op een knappe 3de plek. 

Komende zondag staan de volgende wedstrijden op het programma. Die ochtend spelen er 3 jeugdteams thuis op het eigen tennispark in Leek. De jongste jeugd begint om 9.00 uur. Toeschouwers zijn welkom. Contact met de club kan via: jeugd@tcnienoord.nl 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

UIT DE KRANT