Openingsweekend van Base- en Softbalclub Leek

Afbeelding
Foto: Idse van der Donk
Sport

LEEK - Het afgelopen weekend markeerde de aftrap van het seizoen, voor alle teams, van Base- en Softbalclub Leek met een bruisend openingsweekend vol actie. Ondanks de uitdagende weersomstandigheden stonden teams van diverse leeftijdscategorieën klaar om het veld te betreden. Met veel enthousiasme hebben de spelers laten zien dat ze klaar zijn voor een competitief seizoen.

Helaas moest de wedstrijd van de pupillen worden geannuleerd vanwege het slechte weer, maar gelukkig stonden enkele jonge spelers aan de zijlijn om de andere teams aan te moedigen. De aspiranten (U15) wonnen met 16-9 van de Pioneers uit Assen, terwijl de junioren (U21) gelijk speelden met 10-10 tegen de Blue Hawks uit Zwolle. Het tweede seniorenteam speelde een spannende wedstrijd die eindigde in een 8-8 gelijkspel tegen Drachten Diamonds. Het eerste seniorenteam had twee wedstrijden tegen WHSC uit Winschoten, waarbij ze één keer wonnen en één keer verloren.

Heb je interesse om te honkballen of te softballen? Kom dan langs op een van de trainingsavonden. Je kunt gratis vier keer meetrainen voordat je besluit lid te worden. Voor meer informatie over onze club en trainingsuren, bezoek de website: www.knightsleek.nl of volg Instagram (@bscknights) en Facebook (@knightsleek

UIT DE KRANT