Off-day voor Sparta

Afbeelding
Foto:
Sport

ZEVENHUIZEN - De Zoutman-formatie nam het in de tweede speelronde op tegen Vitesse uit Beilen, dat de eerste competitieronde won van Cmub Brothers. Kortom een mooi affiche voor deze zaterdag.

Nadat het was gestopt met regenen was het Vitesse dat vanaf de stip de score wist te openen. Daarna was het Sparta dat gemakkelijk de korf wist te vinden, maar bleef Vitesse hard werken. Sparta moest meer investeren om tot goals te komen, waar Vitesse van afstand veel gemakkelijker de korf vond en uit liep naar 9-4. Bij 9-5 werden de kleedkamers opgezocht.

In de rust maande coach Van der Lei om meer te investeren, de juiste kansen te nemen en te lopen op de schoten die genomen worden.

Na rust was het wederom Vitesse dat middels een strafworp de marge uit wist te breiden. Daarna scoorde beiden ploegen om en om. Sparta was echter niet bij machte om te Drenten te stoppen. Lianne Spoelstra maakte haar debuut in de hoofdmacht van de Zevenhuisters. Van afstand deed Sparta nog wat terug, maar was het Vitesse dat verdiend met 17-12 won.

Zaterdag 11 mei zal er uit een ander vaatje getapt moeten worden wanneer Club Brothers op bezoek komt in Zevenhuizen. Deze wedstrijd start om 15:30 uur.

UIT DE KRANT